Over Schaufeli Wegenbouw

 

MEER DAN 50 JAAR ERVARING IN WEGENBOUW

Dit is Schaufeli Wegenbouw:

Wij zijn een familiebedrijf dat al vanaf het begin werkt vanuit Apeldoorn. In 1963 zijn we begonnen als bestratingsbedrijf. Later kwam daar de wegenbouw bij, het bouw- en woonrijp maken van locaties en de aanleg en het onderhoud van rioleringen.

Solide resultaat

Schaufeli Wegenbouw staat voor een degelijk en solide resultaat dat van A tot Z door ons wordt gerealiseerd: van de eerste ruwe schets tot aan de oplevering. Onze kracht zit hem in de flexibiliteit. We zijn een degelijke organisatie met een persoonlijke benadering. Door slim samen te werken met betrouwbare partners, kunnen we heel snel schakelen. Kijk op onze projecten pagina om een idee te krijgen van onze werkzaamheden.

Diverse opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn heel divers: gemeenten, semi-overheden, (zorg)instellingen, scholen, bouwondernemingen en woningbouwcorporaties. We weten daarom de weg in heel veel verschillende situaties en omstandigheden.

Vakkundig

Ons eigen personeel is vakkundig opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen. We zijn een erkend leerbedrijf en investeren graag in de scholing en opleiding van mensen in de bouw.

Gecertificeerd

We zijn een gecertificeerd SEB bestratingbedrijf en gecertificeerd volgens de normen van ISO/VCA. Schaufeli Wegenbouw is aangesloten bij de Ondernemersvereniging van Bestratingbedrijven (OBN) en onderdeel van Bouwend Nederland.

Wij zijn aangesloten bij: